consiliere

Procesul sfințirii credinciosului nu este ușor. Sunt urcușuri, coborâșuri, alunecări și uneori căderi. Luptă spirituală este intensă și ea nu încetează pentru întreaga viață. De aceea grija pentru sufletele credincioșilor este necesară și trebuie să cuprindă toate nivelele bisericii. În Harvest ne dorim să dezvoltăm o comunitate în care fiecare mădular să-și înțeleagă privilegiul dar și responsabilitatea de a fi preocupat de creșterea și maturizarea celui de lângă el, lucrarea de consiliere nefiind rezervată doar unor specialiști ci tuturor celor care doresc să se instruiască și să se implice în ajutorarea aproapelui lor.

Noi credem că Scriptura are răspunsuri la toate problemele vieții și credem în schimbarea omului din interior în exterior (de la inimă la comportament). Suntem conștienți că orice schimbare adevărată este o lucrare a Duhului Sfânt în om iar noi doar oferim ajutor în acest proces, însoțind oameni în rezolvarea diverselor probleme (depresia, anxietatea, adicții, situații de criză, creșterea copiilor, demonizare, etc) dar și în gestionarea unor aspecte vitale ale vieții (ex. consiliere maritală și premaritală). Toate acestea le facem în baza principiilor Scripturii.

Cine își dorește o programare pentru consiliere, este rugat să contacteze secretariatul bisericii sau pe email la consiliere@harvestmetanoia.ro

*Consilierea nu se face prin internet sau telefon, ci doar la sediul bisericii.