Întâlnire de tineret – TR3i

Viteză. Grabă. Rutină. Clișeu. Frustrare. Nemulțumire. Lăcomie. Minciună.
Cam astea ar fi câteva dintre multele caracteristici ale perioadei în care trăim. Le simțim peste tot în jurul nostru și inevitabil, ele se strecoară și în viețile noastre și în relația noastră cu Isus și încearcă să ne răpească bucuria. În Psalmul 46 însă, Dumnezeu face o chemare incredibil de puternică și dătătoare de viață. “Opriți-vă și să știți că eu sunt Dumnezeu.” Opriți-vă.

Cât de important este pentru noi ca ucenici ai Lui Isus să ieșim din rutina zilnică a lumii murdare în care trăim și să ne ațintim ochii înspre Isus. Să stăm și să reflectăm asupra a ceea ce este ISUS pentru noi și cum suntem noi pentru Isus. Pe cât de important pe atât de greu. De aceea, am vrea ca seara de vineri de la TR3i să fie un popas, o pauză, un timp de meditație, rugăciune, cântare, reflecție și relații zidite.

Vino cu noi, de la ora 17 la cafenea pentru relaționare, ca mai apoi de la ora 18 să intrăm în închinare. Vă reamintim și de timpul prețios de grup mic și vă încurajăm să veniți pregătiți și pentru asta.

Echipa TR3i